Byte av bilglas

Att köra med en sliten vindruta, stenskott på glaset eller med sprickor kan vara en trafikfara. Glasklart är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för reparationer och byten av bilglas. Vi hjälper dig med lagning och byte av vindrutor på alla typer av bilmodeller!

Byte av bilruta

Vi hjälper dig att byta vindrutan om den är sliten sprucken eller om stenskottet är för stort för att lagas. Hos oss på glasklart sköter vi kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig vid en skadeanmälan.

Självrisken beror av vilken bil eller vilket försäkringsbolag du har vid bytet av vindruta. Vad som gäller för just dig och din bil får du information om när du bokar tid hos oss!

Kalibrering av bilens kameror och sensorer

Idag har många bilar både kameror och sensorer. Dessa behöver alltid kalibreras om vid byte av bilglas och det gör du lättast hos oss. Givetvis använder vi den senaste utrustningen för att hjälpa dig med detta på bästa sätt!

Sliten vindruta?

Att köra med slitna och skadade vindrutor kan leda till oönskad spridning av ljuset. Det kan komma från t.ex. gatubelysningen, strålkastarna från mötande trafik eller motljus från solen som besvärar och försämrar din sikt som förare.

Vid mörkerkörning blir detta extra påtagligt då bästa möjliga siktförhållanden är av stor vikt. Det kan därför rent av vara trafikfarligt att köra runt med en sliten vindruta. Hör av dig till oss så hjälper vi dig byta till en trafiksäker och ny vindruta!