Vi byter bilrutor och reparerar stenskott

Aukoriserade bilglasmästare med verkstad i Uppsala, Järfälla, Tierp och Östhammar.

När olyckan är framme och du fått ett stenskott, en spricka eller när bilglaset gått sönder. Då är vi redo att åtgärda det åt dig. Ring eller maila oss så hjälper vi dig, du hittar våra kontaktuppgifter på sidan kontakta oss.

Vi på Glasklart är auktoriserade bilglasmästare med verkstäder i Uppsala, Järfälla, Tierp och Östhammar. På plats finns våra specialister för att hjälpa dig laga stenskott eller byta bilruta vid behov. För att underlätta för dig som kund sköter vi kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig göra en skadeanmälan för ditt bilglas.

Snabb lagning eller byte av bilrutan

Glasklart är redo att hjälpa dig få bilrutan ordnad snabbt. Det brukar ta högst en timme för oss att laga stenskott eller spricka i en bilruta. Behöver rutan bytas behöver vi normalt sett en dag på oss. När det gäller byte av bilruta är det även viktigt att förstå att vi inte har alla bilrutor på lager. Kontakta därför oss så hjälper vi dig och talar om hur lång tid du kan förvänta dig tills din bilruta är ordnad.

Lånebil vid byte av bilruta

I mån av tillgänglighet finns det möjlighet att nyttja lånebil under tiden vi byter din bilruta. Vi har utöver lånebil även lånecyklar för den som föredrar det.